Reviews

Schrijf een nieuwe beoordeling

 
 
 
 
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
80 berichten.
Theo Theo schreef op september 8, 2023 om 21:23
Wij, de tennismaten, hebben via Heufs Catering een bbq arrangement gehad. Goede sortering vlees met lekkere salades en sausjes. Geweldig verzorgt en zeer smakelijk. Prijs-kwaliteit goed.
Sharon de Kok Sharon de Kok schreef op mei 28, 2023 om 22:29
Afgelopen zaterdag (27mei) hebben wij een team-afsluiting gehad met ouders en kinderen van de jo13 van Leones! We hebben een heerlijke bbq gehad. Het zag er allemaal tip top uit, en we hadden meer als voldoende. Goede service en fijn contact. Zeker een aanrader!!
Joyce Joyce schreef op mei 21, 2023 om 13:59
Afgelopen vrijdag genoten van een heerlijke BBQ avond. Het eten zag er allemaal super mooi opgemaakt uit en het smaakte heerlijk! Alles was vers. Iedereen heeft genoten. Er was veel keuze qua sausjes, salades en vlees. Vooral complimenten voor de lekkere salades en verse fruit! De service was ook super. Fijne communicatie en alles netjes op tijd gebracht. Arno, Marian en personeel; super bedankt voor alles. Zeker voor herhaling vatbaar. Dikke aanrader!!!
Freek van Wamel Freek van Wamel schreef op maart 6, 2023 om 10:31
25 februari met het DijkenSportbestuur en een aantal bestuursleden die afscheid namen, genoten van een zeer smaakvol koud en warm buffet. Was prima verzorgd, veel keuze en ruim voldoende. We hebben heerlijk gegeten. Complimenten aan Arno. Fijn ook dat jullie op zondag alles weer op kwamen halen.
Supportersclub Leones Supportersclub Leones schreef op oktober 11, 2022 om 19:25
Afgelopen zaterdag heeft Heufs voor 150 personen Stamppot buffet geleverd bij onze Boktober ledenavond. Alleen maar positieve reacties ontvangen van de aanwezigen! Lekker eten, goede service en vriendelijk personeel! Complimenten namens de Supportersclub Leones.
Neeltje Reijers Neeltje Reijers schreef op oktober 4, 2022 om 12:12
Gisteren tijdens mijn verjaardagsfeest genoten van een perfect verzorgd buffet koud/warm. Een aanrader. Complimenten ook van mijn familie en bewoners van Kriekveld ‘s Heerenloo. 💐
Willie .Zondervan Willie .Zondervan schreef op september 24, 2022 om 16:02
Heerlijk genoten van het Stampot menu voor onze Senioren vereniging 50 + Beneden Leeuwen. Het was super goed verzorgd,dankjewel Arno en personeel.👍👍👍👍
Gerda van Baren Gerda van Baren schreef op augustus 31, 2022 om 20:02
Voor mijn 80ste verjaardag het eten laten verzorgen door Heufs. In één woord "geweldig". We hebben heerlijk gegeten, iedereen gaf aan dat het zo lekker was. Mede dank zij jullie heb ik een onvergetelijke verjaardag gehad, dank je wel!
Bernhardstraat Buurt BBQ augustus 2022 Bernhardstraat Buurt BBQ augustus 2022 schreef op augustus 29, 2022 om 19:27
We hebben met z'n allen genoten van een heerlijke BBQ. Complimenten namens de bewoners van de Bernhardstraat voor de totale verzorging!
Astrid van Gelder Astrid van Gelder schreef op juli 5, 2022 om 09:04
Afgelopen zaterdag een goed verzorgde BBQ gehad met heerlijke salades en vers fruit voor een bedrijfsfeest. Goed geregeld!
C.V. De Roefelbus C.V. De Roefelbus schreef op juli 4, 2022 om 21:40
Afgelopen zaterdag heeft Heufs een heerlijk warm en koud buffet verzorgd voor onze jaarlijke feestdag voor 66 volwassenen en kinderen. Fantastisch gevarieerd eten met zowel vlees als vis. Aanrader !!
Laura Laura schreef op juni 2, 2022 om 07:45
Het was fantastisch! Alles perfect op tijd geleverd en netjes klaargezet. Het zag er allemaal mooi en smakelijk uit; het begin was al goed! Daarna werd er natuurlijk ook geproefd en alles smaakte heerlijk. Het vlees was lekker mals en alle salades smaakte bijzonder en lekker. Iedereen was er over te spreken hoe lekker alles was! Heel erg bedankt!
Speeltuin de Blije Dries Speeltuin de Blije Dries schreef op juni 1, 2022 om 12:43
Afgelopen week heeft Heufs catering hier een geweldig warm en koud buffet verzorgd. Goede service en heel lekker eten. Onze complimenten voor jullie team. Zeker voor herhaling vatbaar.
Anita Jeene Anita Jeene schreef op mei 31, 2022 om 19:23
Ter gelegenheid van een afscheid naar een nieuwe functie van onze collega binnen onze organisatie een heerlijk bbq gehad die was verzorgd door Arno Heufs. Alles was even smaakvol, van verschillende salades tot verscheidenheid van vlees van de bbq. En de speklappen waren echt overheerlijk!! Vers fruit, echt alles was heerlijk. Bedankt Arno en team. Voor herhaling vatbaar.
Maria Maria schreef op mei 31, 2022 om 18:50
Wederom vorige week weer een geslaagd bbq feestje dankzij Heufs, vooraf overleg, er wordt goed meegedacht. Alles zag er prachtig uit. Veel verschillende keuzes, en voor ieder wat wils. Echt fan van de salades, topteam wat er iedere keer weer staat. Dankjewel Heufs voor de prachtige service
Elleke Elleke schreef op mei 31, 2022 om 18:22
Vorige week een top bbq gehad van Heufs! Lekker vlees, mooie heerlijke salades en alles mag je 'vies' terug geven, wat een verzorging! De medewerkers zijn overigens ook erg vriendelijk..
Hans Hans schreef op mei 31, 2022 om 11:15
Afgelopen vrijdag voor de derde of vierde keer een BBQ gehad voor een groep collega's van een kleine 50 personen. Vooraf overleg gehad met Arno: we willen een zo gevarieerd en divers mogelijke opzet, met een hoop dieetwensen en ook lekkere gezonde dingen. Dat pakte als altijd weer goed uit: iedereen was vol lof: 'Daar hoef je bij de meeste cateraars niet mee aan te komen!' Heerlijk gegeten, lekker biertje erbij: topavond, mede dankzij Heufs!
Woonboerderij de Bloesem Woonboerderij de Bloesem schreef op mei 31, 2022 om 10:24
Alweer van een super verzorgd buffet van Heufs genoten, heerlijke salades en zalige hamburgers🤗. Het feest was weer helemaal compleet, dank aan team Heufs!!! Tot het volgende feestje🥳🥳
Hemmie van Elk Hemmie van Elk schreef op mei 24, 2022 om 18:49
Afgelopen zaterdag een heerlijk koud en warm buffet gehad. Was prima verzorgd, iedereen was er enthousiast over. Echt een aanrader.
Herman en luus Herman en luus schreef op april 28, 2022 om 12:39
Zeer tevreden over het warm/ koud buffet. Op tijd bezorgd . Mooie verzorgde opgemaakte schalen ,alles heerlijk van smaak.. Ook een compliment van de gasten .
Paul van den Hark Paul van den Hark schreef op februari 14, 2022 om 20:10
Ben al geruime tijd afnemer bij dit professionele bedrijf. De maaltijden worden vers bereid, zijn zeer gevarieerd en bevatten geen conserveringsmiddelen. Voor iemand als ik die weinig tijd heeft maar wel gezond wil eten is dat ideaal. Het online bestellen is erg handig en overzichtelijk en kan desgewenst worden thuis bezorgd. Bovendien wordt je vriendelijk en servicegericht geholpen.
Han & Rachel Han & Rachel schreef op november 21, 2021 om 21:26
Wij kijken terug op een prima georganiseerd warn/koud buffet op ons trouwfeest. We hebben alleen maar complimenten mogen ontvangen het eten was van top kwaliteit! Het was een mooie afsluiting van een fantastische dag!
P.V. Maas en Waal, Druten 16/10/2021 P.V. Maas en Waal, Druten 16/10/2021 schreef op oktober 17, 2021 om 12:45
75 jarig jubileum van onze duivenvereniging. Warm en koud buffet van Heufs. Eerst keken we onze ogen uit naar de presentatie vh buffet, fantastisch hoe het werd gepresenteerd. Er viel een stilte toen iedereen zat te eten, verbazend lekker, alles vers bereid, veel variatie van aangeboden eten, salades, fruit, vis, kip, varkenshaas te veel om te vernoemen. Zelfs bij tweede ronde opscheppen bleef het stil. Men bleef genieten van de aangeboden kwaliteit. Er bleef bijna niets over, dat zegt genoeg.......je wil lekker eten......BESTEL HET BIJ HEUFS.....!!!!!! Topper in Maas en Waal...!!!!!
Supportersclub Leones Supportersclub Leones schreef op oktober 16, 2021 om 19:37
Wat een top avond. Voor ruim 180 personen heerlijk buffet!! Meer dan voldoende, ruime aantal heeft 2 keer op kunnen scheppen. Tot volgend jaar!
Bennie Aalders Bennie Aalders schreef op september 30, 2021 om 11:49
Afgelopen weekend verjaardag gehad van mijn tante Jet, de hapjes en het buffet was heeeel goed en lekker. Zeer goede kwaliteit. Een aanrader.
Carla Aalders Carla Aalders schreef op september 28, 2021 om 10:25
Afgelopen zaterdag 25-9 hebben wij genoten van een heerlijk warm en koud buffet. Er was meer dan voldoende !!! Zag er goed verzorgd en smaakvol uit. Ik denk dat ik oprecht kan zeggen , en zeker ook namens de familie , volgende keer weer !!!
Amanda de Leeuw Amanda de Leeuw schreef op juli 20, 2021 om 17:12
Heerlijk verzorgde bbq die het vrijgezellen feest compleet maaakte. Goede service en heerlijk eten!
Zonnebloem afdeling BBAA Zonnebloem afdeling BBAA schreef op januari 15, 2021 om 18:00
Omdat de Nieuwjaarsreceptie niet door kon gaan in verband met Corona, zijn onze gasten verwend met een heerlijke kom erwtensoep. Vers bereid en goed gevuld was dat een smakelijke verrassing die zeer gewaardeerd werd...
Bart Valkis Bart Valkis schreef op augustus 9, 2020 om 11:34
Gisteren genoten van een overheerlijke rundvlees salade met stokbrood. Zeer zeker vóór herhaling vatbaar.
Kitty Kitty schreef op juli 16, 2020 om 19:10
2 weken achter elkaar een top bbq gehad. Goed vlees, vis en ook heerlijke salades. De volgende keer weer. Bedankt!!
Sanne Sanne schreef op juli 9, 2020 om 21:34
Afgelopen zondag genoten van een heerlijke bbq!! Alles ruim voldoende en met aandacht bereid! Kortom helemaal top!
Desiree Desiree schreef op juli 8, 2020 om 12:49
Afgelopen zondag mogen genieten van een geweldig verzorgde bbq! Een zeer goede bodem voor een geslaagd vrijgezellenfeest!
Daan Daan schreef op juli 8, 2020 om 11:49
De bbq was helemaal top. Complimenten!!!
Marieke Marieke schreef op juni 23, 2020 om 13:03
Wij hebben wederom mogen genieten van een fantastisch verzorgde bbq van arno en marjan. Niet alleen heerlijk en royaal maar ook een lust voor het oog! Tot snel maar weer!!!
Jan Hanrath en Riet Janssen Jan Hanrath en Riet Janssen schreef op juni 17, 2020 om 15:53
Afgelopen zondag hebben we de 75ste verjaardag van Jan mogen vieren. We willen de fam Heufs bedanken voor het heerlijke buffet. De wens was een Indische rijsttafel. Dit hebben jullie geregeld en het was fantastisch. Iedereen heeft wel 2 keer opgeschept en complimenten gegeven over de heerlijke gerechten. We hebben ervan genoten en komen zeker een keer terug. Dankjewel 😊 Groetjes Jan en Riet
woonboerderij de Bloesem woonboerderij de Bloesem schreef op november 1, 2019 om 16:15
Bedankt team Heufs voor het verzorgen van de heerlijke en prachtige hapjes, de afsluiting met een heerlijke BBQ was helemaal top!! Dankzij Heufs kreeg de opening van onze mooie woonboerderij de Bloesem een extra feestelijk tintje, iedereen was erg enthousiast en smulde ervan, alle bordjes waren leeg.... dus compliment voor jullie. tot de volgende x groetjes geert en sandra v sommeren
Supportersclub Leones Supportersclub Leones schreef op oktober 13, 2019 om 13:27
Gisteren ons jaarlijkse feestje Boktober gehad bij de voetbalclub. Hiervoor hadden we Heufs gevraagd een stamppotten buffet met vlees te bereiden, voor 185! Personen. Wat was het netjes en heerlijk verzorgd: 2 soorten stamppot, 3 soorten vlees, borden en bestek mochten vies mee terug wat voor ons enorm prettig was! Óók de service tijdens de avond was perfect, voldoende personeel die alles opschepte voor de gasten. Ruim voldoende aanwezig, waardoor we nog wat heerlijke gehaktballetjes over hadden en deze nog hebben uit kunnen delen. Fijne samenwerking gehad en we zullen zeker weer terug komen bij Heufs!
Theresia van der Heijden Theresia van der Heijden schreef op oktober 7, 2019 om 16:02
Een aanrader. Afgelopen zaterdag een feest thuis gehad waarbij de hapjes verzorgd zijn door Heufs maaltijden. Lekker en keurig verzorgd. Veel complimenten gekregen van onze gasten.
Bert Gerritsen Bert Gerritsen schreef op september 16, 2019 om 21:47
Gisteren voor de 3e keer een warm en koud buffet gehad van Heufs Maaltijden. Ook nu had Arno het weer perfect voor elkaar. Keurig op tijd en geheel compleet incl bestek, borden en zelfs servetten, we hebben weer lekker gesmuld Arno en overige medewerkers bedankt en tot ons volgende feest.
Ingrid van stiphout Ingrid van stiphout schreef op september 10, 2019 om 21:33
Voor de 2e keer weer een afsluiting van het zwembad seizoen met een overheerlijke barbecue, we gebben allemaal weer genoten van vlees ,sausen,salades,vers fruit. En de services van de 2 kok's die alles lekker hebben gebakken . Nou Heufs Maaltijden volgend jaar weer van de party.👌👌👌👌👌
Mariëlle Mariëlle schreef op september 10, 2019 om 13:03
Hapjes besteld voor mijn 50 jarige feest ! Deze waren erg lekker. Waren mooi opgemaakt. Vielen erg goed in de smaak ! Ruime keus met eigen inspraak en werden zelfs thuis bezorgd Kortom: keurig verzorgd en voor herhaling vatbaar ! Bedankt!
Huub J. Huub J. schreef op september 2, 2019 om 16:24
Ons straatfeest werd door Heufs van een catering voorzien. Vooraf gaande was er prima overleg met Arno over de keuze van verschillende soorten gerechten die binnen ons budget moesten vallen. Arno dacht hier zeer goed in mee en uiteindelijk hadden we een mooie diversiteit van warme en koude gerechten. Voor vegetarische en glutenvrije schotels draait Heufs zijn hand niet om. Absoluut geen karige porties zodat alle bewoners van onze straat in Boven-Leeuwen zich meer dan tegoed konden doen. Het smaakte geweldig en HEUFS is een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een goede betaalbare cateraar. Wij wisten al waar we voor afhaalmaaltijden terecht konden maar weten nu ook dat Arno en Marian de volgende keer dat we een buffet nodig hebben onze bestelling te gemoed kunnen zien. Mede dankzij jullie goede verzorging is het buurtfeest een succes geworden.
Rini de Leeuw Rini de Leeuw schreef op juli 3, 2019 om 18:37
Afgelopen zaterdag een barbecue gehad die verzorgd was door Heufs maaltijden. Alles is hartstikke goed verlopen en het vlees e.d waren heerlijk! Alles zag er netjes uit en het eten was mooi opgediend. Zeker voor herhaling vatbaar. Heufs Maaltijden, bedankt! Groetjes Rini.
Dorien Gerrits Dorien Gerrits schreef op juni 24, 2019 om 18:40
Zondag 23 juni een brunch gehad voor de hele familie. Heel lekker en ruim voldoende voor iedereen. Een aanrader voor elke gelegenheid. Heel goed verzorgd en van uitstekende kwaliteit. Bedankt.
Thom en Annelies Smits uit Druten Thom en Annelies Smits uit Druten schreef op mei 24, 2019 om 18:15
Zaterdag 18 mei een Heufs barbeque gehad voor onze verhuisploeg. De verse salade's waren voortreffelijk en het vlees erg lekker. Veel gasten vroegen wanneer we weer zoiets doen. Een beter compliment is er ons inziens niet voor de cateraar
Julabo Nederland b.v. - Kitty Diels-de Vaal Julabo Nederland b.v. - Kitty Diels-de Vaal schreef op mei 15, 2019 om 14:42
11 mei 2019 heeft Arno voor ons 5-jarig jubileum voor 22 personen de barbeque en mooie schalen met hapjes verzorgd. Naast heerlijk vlees waren bij de barbeque lekker royaal salades, fruit en kruidenboter aanwezig. We hebben echt genoten!! Dank jullie wel voor de goede zorgen!!
Ad van Hoorn Ad van Hoorn schreef op april 15, 2019 om 10:08
Op 6 april 2019 werd door Arno weer een buffet verzorgd. Was als vanouds. Heel lekker en ruim voldoende voor iedereen. Top!! Bedankt!!
Henk Vermeulen Henk Vermeulen schreef op december 31, 2018 om 12:37
Oliebollen opgehaald voor het dierenasiel en privé. Zijn wederom van uitstekende kwaliteit. Ga zo door. Groeten Henk Vermeulen.
Frans van Emmerloot Frans van Emmerloot schreef op december 17, 2018 om 20:50
Het was weer goed te doen dit jaar. Op naar 2019. Ga zo door . Arno, Marian en team, bedankt.
Seniorenvereniging 50+beneden leeuwen Seniorenvereniging 50+beneden leeuwen schreef op oktober 21, 2018 om 22:35
Diverse keren gebruik gemaakt van het heerlijke stampottenbuffet.En ook deze keer weer perfect.Nogmaals dank Arno en team.
Ingrid van stiphout Ingrid van stiphout schreef op september 8, 2018 om 20:22
het was een hele geslaagde bbq,heerlijke sauzen,salades,vlees,op naar volgende keer weer . echt een aanrader
zwembad de Tuimelaar zwembad de Tuimelaar schreef op september 5, 2018 om 23:14
super bedankt voor de heerlijke BBQ die jullie verzorgt hebben . prima voor elkaar zeer smakelijk , lekkere sausen en bijgerechten. Voor herhaling vatbaar . En zeker een aanrader . Tot de volgende keer !!!
Zwembad De Tuimelaar Zwembad De Tuimelaar schreef op september 5, 2018 om 19:46
Ik wilde nogmaals via deze weg jullie bedanken voor de zeer goede verzorging van de BBQ voor onze vrijwilligers van Zwembad De Tuimelaar. Het was zeer geslaagd . En als we weer wat organiseren dan zijn jullie zeker weer van de partij. Heerrlijke gerechten bedankt
Ellen Ellen schreef op september 4, 2018 om 15:17
Voor ons tuinfeest met 40 personen hebben we luxe hapjes en salades besteld bij Heufs. We vonden het geweldig! Heel goed verzord en van uitstekende kwaliteit. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Edward Bokken Edward Bokken schreef op april 26, 2018 om 08:17
Op zaterdag 21 april vierde mijn schoonmoeder haar 75ste verjaardag hier in onze tuin. Om een feest te organiseren zijn een aantal factoren nodig om het te doen slagen. Voor sommige dingen kun je zelf voor zorgen maar het weer en catering dat is afwachten. Maar als je voor de catering van Heufs Maaltijden kies blijft er nog maar één ding over wat je niet in de hand hebt en dat is het weer. Alles klopte, de locatie was perfect, de gasten waren gezellig de drankjes waren goed gekoeld en het weer was fantastisch!! Om 13:00 uur kwam het buffet binnen wat was dat gaaf en erg lekker. De gasten hebben hier erg van genoten en wij natuurlijk ook. Dus alle lof voor Heufs Maaltijden Super!!! echt een aanrader!
Ruud en Géke Kok Ruud en Géke Kok schreef op april 23, 2018 om 13:11
21 -4 hebben we een fantastisch koud en warm buffet mogen genieten.Het zag er prachtig uit en de smaak was heerlijk.Ook onze gasten waren vol lof .Bedankt voor jullie goede zorgen.
Christianne Lam Christianne Lam schreef op maart 20, 2018 om 21:37
Afgelopen zondag van een fantastisch buffet genoten. Heel smaakvol en meer dan voldoende! Een aanrader voor elke gelegenheid! Nogmaals dank!
Brigit en Ton Klick Brigit en Ton Klick schreef op maart 5, 2018 om 21:07
25 februari 2018 vierde ik, Brigit , mijn 60e verjaardag en had bij jullie stamppot buffet besteld. Boerenkool, hutspot en zuurkool stamppot. Iedereen was enthousiast over de keuze, maar vooral over de smaak. Alles werd op tijd geleverd en er was ruim voldoende. Wij hebben ervan genoten. In het gastenboek van de locatie waar de verjaardag gevierd werd, hebben we jullie, "Heufs maaltijden" van harte aanbevolen. Het was top. Hartelijke dank daarvoor.
Ria en Jelle van Eldik Ria en Jelle van Eldik schreef op januari 21, 2018 om 12:58
zaterdagavond een feestje gevierd en genoten van een overheerlijk warm en koud buffet van Heufs maaltijden. Het zag er niet alleen fantastisch uit maar het smaakte ook fantastisch. Arno en Marian mede dankzij jullie is het een geslaagd feestje geworden. Nogmaals hartstikke bedankt. Ria en Jelle
Marieke Marieke schreef op december 26, 2017 om 14:13
Dit jaar gebruik gemaakt van het kerstmenu van Heufs. Heerlijke gerechten en lekker gemakkelijk op te warmen. Alleen maar complimenten van onze tafelgenoten. Thanks! Volgend jaar weer!!
Marieke Marieke schreef op november 12, 2017 om 12:01
Gisteren mogen genieten van een heerlijk warm en koud buffet. Zag er keurig verzorgd uit en veel variatie. Kortom een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!
Donjon Dreumel Donjon Dreumel schreef op november 10, 2017 om 11:33
Op zaterdag 28 oktober met onze buurt een Halloween stamppotbuffet gehouden, waarbij de stamppotten geleverd zijn door Heufs. We hadden deze avond de keuze uit drie stamppotten, jus en daarbij ook per persoon nog een gehaktbal en een stuk rookworst. Iedereen heeft genoten van het heerlijke buffet en we hebben als organisatie van iedereen enkel complimenten gekregen over het eten. Ook was de levering netjes op tijd en ook het ophalen van de spullen netjes geregeld. Zeker een aanrader! Bedankt nog voor de goede service!
Heufs Maaltijden Heufs Maaltijden schreef op november 7, 2017 om 12:35
Bedankt voor jullie mooie berichten.
Esmee Esmee schreef op november 7, 2017 om 08:13
Op 28okt hebben we met 150pers genoten van een buffet van Heufs, deze bestond uit: boerenkool - zuurkool - rookworst - speklap - jus. Het eten was meer dan voldoende. Iedereen kreeg 2 stukjes vlees én daarna was er nog voldoende om een 2de keer op te scheppen. we hebben enorm veel complimenten gehad! Dank jullie wel voor de goede service en het heerlijke eten! Succes met jullie bedrijf.
Willie Zondervan Willie Zondervan schreef op oktober 29, 2017 om 19:24
Op 18 oktober hebben we al onze vrijwilligers weer in het zonnetje gezet.En voor de tweede keer weer een heerlijk stampot buffet verzorgd door Arno.Top Arno het was weer een groot succes. Bedankt !!! We zien elkaar weer bij de kerstviering. Sen Vereniging 50+ Beneden-Leeuwen.
Frans van Emmerloot Frans van Emmerloot schreef op oktober 22, 2017 om 11:56
Er gaat niks boven Heufs maaltijden . Top. Ik ben een zeer tevreden klant . Wel had ik graag gezien dat we een klantennummer krijgen. Scheelt een hoop boekhouding voor de klant !
Frank Maes Frank Maes schreef op september 8, 2017 om 11:44
We hebben op 19 juni 2016 een mooi feest gehad waar Arno voor 100 personen het warm en koud buffet heeft verzorgd. Was uitermate goed voor elkaar en louter positieve reacties van onze gasten. Mooie combinaties qua eten maar ook een goede service zoals het aanvullen tijdens het eten. Kortom, een echte aanrader!!
Dianne Buijs Dianne Buijs schreef op september 8, 2017 om 11:44
Wij mochten weer eens genieten van nu dit jaar een BBQ. Was helemaal top geweldig verzorgd helemaal compleet. Wij waren dan ook weer erg tevreden en voor herhaling vatbaar. Dank je wel voor dit lekkere eten.
annet en fam uit Druten annet en fam uit Druten schreef op september 8, 2017 om 11:44
We hebben sinds de zomer Heufs maaltijden ontdekt. Zeer smakelijk en netjes verzorgd. Als wij in Boven- Leeuwen zouden wonen, dan wisten wij het wel. Bovendien zeer aardige mensen.
Trees van Oijen-Timmermans Trees van Oijen-Timmermans schreef op september 8, 2017 om 11:44
Hallo fam. van Heufs. Het is wat laat maar ,ik wil jullie nog bedanken, voor de heerlijke mooie opgemaakte salade, die ik bij jullie voor de Pasen besteld had. Ik was verast en zeer tevreden. Groetjes Trees van Oijen
Bart Bart schreef op september 8, 2017 om 11:43
Wij hebben zaterdag 7 mei een warm en koud buffet laten verzorgen door Heufs. Dit was de zaterdag van de Giro.
Ad van Hoorn Ad van Hoorn schreef op september 8, 2017 om 11:43
Op 2 april 2016 mijn verjaardag gevierd en door Heufs een koud en warm buffet laten verzorgen. Was prima verzorgd. Heel veel variatie en voortreffelijke smaak. Gemaakte afspraken werden 100% nagekomen en er was ruim voldoende eten voor alle gasten. Iedereen was vol lof en dat was uiteraard ook heel fijn voor ons als gastheer en gastvrouw. Familie Heufs hartelijk dank en wij kunnen jullie bij iedereen aanbevelen.
Vd Hrurk - Vd Hrurk - schreef op september 8, 2017 om 11:43
Familie Heuf .Het koud buffet wat wij bij jullie besteld hadden was geweldig wij Hebben er van genoten het was geweldig.Gr Gérard Leni
Brenda van Gelderen Brenda van Gelderen schreef op september 8, 2017 om 11:43
Heufsmaaltijden heeft voor de 85 ste verjaardag van mijn vader een heerlijk winters buffet verzorgd. Het buffet, zuurkoolschotel, hutspot, andijviestamp, worst, speklappen en hachee was heerlijk. Super goed verzorgd, zelfs met witte tafelkleden erbij. Er was ruim voldoende eten, naar ieders smaak. Alle gasten hebben genoten van dit buffet. Arno en Marian het was helemaal af. Bedankt daarvoor ook namens mijn ouders.
C. Janssen C. Janssen schreef op september 8, 2017 om 11:43
Mijn schoonmoeder kan helaas niet meer zelfstandig wonen en woont vanaf nu in een huis waar ze de juiste verzorging krijgt. Zij maakte regelmatig gebruik van de "Heufs" verse maaltijden, complimenten! Kwaliteit, keuze, service, en de prijs, het klopt allemaal.
Aura Debast Aura Debast schreef op september 8, 2017 om 11:43
Afgelopen weekend hebben 60 gasten genoten van jullie buffet. Was echt uitstekend. Volgende keer weten we jullie te vinden.
Gerda en Rien Metzger Gerda en Rien Metzger schreef op september 8, 2017 om 11:42
Wij hadden een gezellig etentje gepland met vrienden (9 man). In overleg met Heufs maaltijden werd gekozen voor een herfstmaal van: Andijvie stamppot met beuf bourguignon en preistamppot met "vispotje". Deze kennismaking met Heuf was zeer de moeite waard en dat was ook te merken aan de reacties van de aanwezigen aan tafel. Bedankt Arno en tot het volgende etentje!!!
Riet verwoert Riet verwoert schreef op september 8, 2017 om 11:42
Vandaag onverwacht kennis gemaakt met de maaltijd service van heufs ,ik vond het erg lekker en kom zeker vaker een maaltijd halen.
Theo de Leeuw Theo de Leeuw schreef op september 8, 2017 om 11:42
Afgelopen 13 juni heb ik op mijn 65e verjaardag een koud en warm buffet gehad van Heufs Maaltijden. Ik kan niet anders zeggen dan TOP. Alles zag er mooi en verzorgd uit maar het allerbelangrijkste het smaakte voortreffelijk. Prijs kwaliteit verhouding een dikke 10. Dus je hoeft niet lang na te denken; heb je iets te vieren HEUFS MAALTIJDEN zorgt dat het eten goed komt.
Nico buijs Nico buijs schreef op september 8, 2017 om 11:42
We hebben gebruik gemaakt van een warm en koud buffet. Wat een ruime keus en ruim voldoende. Iedereen was te vreden dus we kunnen het aanraden aan iedereen. En alles is bespreekbaar geweldig gewoon.